De mensen achter Radix Fysiocare

Pijn door een blessure of overbelasting, na een operatie of door stress. Wat de oorzaak van pijn ook is, u wilt er het liefst zo snel mogelijk vanaf. Ook is het zaak te voorkomen dat mogelijke klachten terugkeren.

Radix Fysiocare heeft veel disciplines in huis en jarenlange ervaring met uiteenlopende behandelingen. Met uw situatie en lichamelijke pijn als uitgangspunt maken we een behandelplan op maat. Vervolgens werken we aan het verlichten van pijnklachten.

Fysiotherapie is een lichamelijke en persoonlijke behandeling. Daarom stellen de fysiotherapeuten van Radix Fysiocare zich graag aan u voor.

We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt hoe wij aan onze naam komen.
Radix Fysiocare pakt lichamelijke klachten aan bij de oorzaak, de wortel dus. Vandaar de naam Radix, dat Latijn is voor (zenuw)wortel.

Maarten Zwaan, fysiotherapeut en orthomanueel therapeut

“Vanaf 2000 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, in 2003 ben ik na mijn actieve roeicarriëre begonnen met de opleiding Orthopedische Manuele Therapie (OOMT).
In 2009 besloot ik om Radix Fysiocare op te richten in IJsselstein binnen Lucas Fitness.

Vanuit mijn verleden en achtergrond als topsporter is het mijn wens om iedere klant de beste top zorg te bieden. Vanuit mijn visie dat veel klachten hun oorsprong hebben in de keten (de wervelkolom) combineer ik mijn behandelingen fysiotherapie en orthopedische manueel therapie met dry needling en een actieve revalidatie in de zaal of zelfstandig thuis.

   

Kim van Baarlen, fysiotherapeut

“.”

   
   

 

Radix Fysiocare is aangesloten bij de N.A.O.M.T. (Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie), de NVMT (de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie en de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).  Hiermee onderstrepen we dat we staan achter de kwaliteitsstandaarden en normen en waarden binnen deze beroepsgroep.